Se adresse

Heltetræning for elever 13-21 år

Heltetræningen for denne målgruppe hedder Den Hele Helt. ”Hele” fordi unge skal kunne navigere i verden gennem 3 faser. Det indre, det ydre og verden omkring. Der lægges vægt på det hele menneske i alle dets faser. Alle unge har et potentiale. Helteskolen er et sted, hvor der er plads til den enkelte unges unikke potentiale, og hvor udvikling er i højsæde.

Modenhed, ”manddomsprøver” og udfordringer ligger og lurer. Oveni den unges personlige særpræg spiller puberteten en vigtig rolle. Den ydre verden lokker de unges opmærksomhed som aldrig før, og mange tilegner sig uhensigtsmæssig adfærd og attituder. Heltetræning skaber et unikt rum, der gør det muligt for de unge at hvile i det indre og forholde sig til det ydre. Dette gør det muligt at få alle lag med i den unges personlighed. En indre og ydre harmoni der skaber viljestyrke, større selvtillid og en tro på, at man kan. Heltetræningen har en gavnlig effekt på ro og koncentration i eksamenssituationer, hvor nervøsitet kan ødelægge fremlæggelse. Heltetræningen vækker den unge og optimerer den unges livssyn, så fremtiden bliver mere overskuelig.

Heltetræningen kræver ikke specielle faciliteter. Øvelserne kan udføres i de daglige omgivelser som f.eks. klasseværelset.

Til denne målgruppe tilbyder vi fire kurser:

Den Hele Helt - Ungdomsskole, gymnasier, mentorer

Vælg herunder:
 
Helt for en dag
 
2 timers smagsprøve på hvordan Heltetræning bruges i arbejdet med unge. Hvem er du ? Hver er du under pres ? Hvor vil du gerne hen ?
 
Forløb
 
Et Helte forløb der strækker sig over 12 uger og som har til formål at gøre eleverne innovationsparate og livstrygge. Vælg mellem vores 4 moduler. 
Endags kursus for lærer og pædagoger
 
En dags workshop for en gruppe lærere hvad er Heltetræning i teori og praksis og hvordan kan det bruges hos jer. Fysiske øvelser indgår.  Eleverne dannes på indersiden så de kan udtrykke sig  på ydersiden.
 
Heltetræner af lærer og pædagoger
 
Her kan du blive Heltetræner på din skole eller gymnasie mv. For dig som er lærer eller mentor, der ønsker at udvide din viden, få inspiration og endnu flere redskaber til arbejdet med unge. Uddannelsen virker som et Learning lab. 20 timer over 12 uger.
 
Fornavn:
*
Efternavn:
*
Skole/Institution:
*
EAN nr.:
 
Adresse:
*
Post nr.:
*
By:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Kommentar:
 
Jeg accepterer rammeaftalen
*
Læs rammeaftalen her
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 77 550 550, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Helteskolens Forum
Hellebro -"Kontorhotellet"
Mosedalvej 15, 1 sal
2500 Valby
Telefon: 77 550 550
E-mail: info@helteskolen.dk
CVR: 29000506
     
Helteskolens Forum | Mosedalvej 15, 1 sal. "kontorhotellet" | 2500 Valby | Tlf.: 77 550 550