Se adresse

Heltetræning for elever 7-12 år

 

Heltetræningen for denne målgruppe hedder Den Indre Helt. ”Indre”, fordi børn skal lære at lytte indadtil, så de kan tage vare på sig selv, deres indre ro, indre adfærd og indre styrke.

Alle børn har et potentiale – Helteskolen er et sted, hvor der er plads til det enkeltes barns unikke potentiale, og hvor udvikling er i højsæde. Heltetræningen styrker det enkelte barn i at blive undervisningsparat, medlevende og tage ansvar. Børnene i indskolingen har brug for at lytte indadtil for at optimere deres indre ro, indre adfærd og indre styrke. Manglende ro og koncentration er nøgleord i de danske skoler – og de fleste børn har hørt sætninger som ”tag dig sammen,” ”fald lige lidt ned,” ”tæl til 10 inden i” eller ”er der nogen hjemme.”

Heltetræning er opmuntrende adfærdsregulering, der begejstrer eleverne til at yde og gøre deres bedste. Der skabes et unikt rum, hvor det enkelte barn gennem dannelsestræning og leg kan udfolde sig sammen med andre. Med Heltetræning lærer børnene at passe på deres energiniveau bl.a. i skolen, så de hele tiden har størst ydeevne. Det enkelte barn opnår fysisk og psykisk velvære, der gør, at barnet bliver mere nærværende i sine omgivelser.

Til denne målgruppe tilbyder vi fire kurser:

Den Indre Helt - Skole, SFO, Fritidsordning

Vælg herunder:
 
Helt for en dag
 
2 timers smagsprøve på hvordan Heltetræning kan bruges i skolen, hvor eleverne lærer hvem de selv er og hvad de kan.
 
Forløb
 
Et forløb der strækker sig over 12 uger. Formålet er at skabe ro og koncentration, hvor eleverne bliver undervisningsparate og livstrygge. Vælg mellem vores 4 moduler.
 
En dags kursus for lærer og pædagoger
 
En dags workshop (kl. 9-15) for en gruppe lærere på skolen, hvad er Heltetræning i teori og praksis og hvordan kan det bruges hos jer. Fysiske øvelser indgår.
 
Heltetræner af lærer og pædagoger
 
Her kan du blive Heltetræner på din skole. For dig som er lærer eller pædagog, der ønsker at udvide din viden, få inspiration og endnu flere redskaber til arbejdet med børn. Uddannelsen virker som et Learning lab. 20 timer over 12 uger.
 
Fornavn:
*
Efternavn:
*
Skole/Institution:
*
EAN nr.:
 
Adresse:
*
Post nr.:
*
By:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Kommentar:
 
Jeg accepterer rammeaftalen
*
Læs rammeaftalen her
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 77 550 550, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Helteskolens Forum
Hellebro -"Kontorhotellet"
Mosedalvej 15, 1 sal
2500 Valby
Telefon: 77 550 550
E-mail: info@helteskolen.dk
CVR: 29000506
     
Helteskolens Forum | Mosedalvej 15, 1 sal. "kontorhotellet" | 2500 Valby | Tlf.: 77 550 550