DK4 Om Heltetræning for privathold

Dato: 9. januar 2019

HELTETRÆNING

– HELTESKOLEN er det sted hvor man lære Heltetræning, der går ud på at blive Helten i sit eget liv. Det gør man ved at finde ind til en “iboende kraft”, vi alle er i besiddelse af men som ofte slumre. Denne kraft kalder vi for Den Indre Helt.

Det kræver vilje og mod, hvor man fysisk og mentalt både får styrket sin selvtillid og selvværd, der tilsammen gør at man føler sig mere selvsikker.

Skolen tager sig af karakter, mens HELTESKOLEN tager sig af karakterdannelsen.

TV2 Lorry: Den Hele Helt

Karim fortæller om Helte-træning til unge og kriminelle i TV 2 Lorry.

TV2: Den Ydre Helt

Heltetræning for børnehavebørn i TV2, Helteskolen laver Heltetræning i Krogårdens børnehave, Vejle. Den Ydre Helt hedder programmet, hvor børn skal lære at navigere rundt i en "ydre" verden med fire dyr, og finde frem til det temperament der passer til en situation. Med ro, koncentration, spontanitet og selvkontrol skal børnene bestå forskellige Heltebaner og blive Helten i sit eget liv.

TV2 Lorry: Hvad er Heltetræning

TV2 Lorry fortæller om hvad Helte-træning er.