Om Karim Maktabi

Karim maktabi er ejer og CEO af Helteskolen og skaber af Heltetræning.

Siden år 2000 har Karim haft en drøm om at forbedre børn og unges trivsel og livskvalitet. Det blev starten på hans livs største rejse i søgen efter opskriften på, hvordan han kunne skabe denne forandring.

Passionen blev til virkelighed, da Karim i 2005 grundlagde sin egen virksomhed Helteskolen, hvor han udviklede konceptet Heltetræning. I 20 år har han turneret rundt i Danmark på 300 skoler og 250 børnehaver samt specialskoler, videregående uddannelser mm. Det er blevet til mere end 50.000 børn, unge og voksne, der har fået undervisning i konceptet, og som har gennemført Heltetræningen.

Formålet med Heltetræningen er at vække ens sanser, så man kan mærke sig selv og derved blive et helt menneske, der kan folde sit eget unikke potentiale ud. Karim tror på, at vi alle indeholder det hele, og det er selve kernen i budskabet.

Karim evner at fange børn og unges opmærksomhed med sin altid positive og konstruktive tilgang. På et splitsekund kan han aflæse børn og vejlede voksne i, hvordan barnet bedst bliver set og favnet, og derigennem sørge for at barnet bliver livstryg og selvbærende.

Karim har mange års erfaring i også at hjælpe børn og unge med diagnoser som ADHD, OCD, Asperger, autisme og andre adfærdsudfordringer.
I dag leder Karim Helteskolen og udvikler heltetræningsprogrammer samt undervisningsmateriale til Helteskolen og Forening for Heltetræning. Han tilbyder kursusforløb, workshops og foredrag, som er eftertragtet af både skoler, børnehaver, offentlige og private virksomheder samt forældre, som alle nyder godt af Karims mange års erfaring og kompetencer.

Karim har en baggrund som kropsterapeut.

Han er oprindeligt uddannet solistsanger fra Skt. Annæ Gymnasium og var elitedanser og 3x Danmarksmester i dans inden han fyldte 20 år.

Han blev uddannet stuntman og skuespiller i forum teater. Sidenhen blev han instruktør i Kong Fu, Thai Chi og det helsebevarende system Chi Gong.

Han er uddannet krop- og sansetræner ved MSO.

Karim har været brugt i film og tv som skuespiller og stuntman, undervist på Det Kongelige Teaters Balletskole og han synger fortsat i Koncert Koret, der i 2018 sang sammen med den Italienske Andrea Bocelli i Royal Arena for mere end 10.000 mennesker.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 77 550 550, eller via formularen herunder.