Se adresse

Kunne du tænke dig et barn med et godt selvværd og som står stærkt i sig selv?

Med en mentor fra Helteskolen får dit barn mulighed for at spejle sig i en ung voksen, som kan sætte sig ind i barnets "verden" og få det bedste frem i dit barn.

Vi tager udgangspunkt i barnets ønsker, interesser og ideér og skaber et rum, hvor barnet får mulighed for at spejle sig i et forbillede og mulighed for at dele og snakke om nogle ting, som måske kan være svære at tale om med venner eller familien. 

Ib Knudsen er 24 år og uddannet Heltetræner ved Helteskolen. Han underviser på mange af vores hold. Han er en af de bedste i Danmark til Breakdance og har tidligere været mentor for danseelever, som er blevet U18 Danmarksmestre i Breakdance. Derfor har han stor erfaring i mentorrollen. Hans uddannelse som Heltetræner har gjort det nemt for ham at aflæse børn og unge og på den måde kunne "klæde dem på" til at blive den bedste udgave af sig selv.

Ib vil motivere dit barn til at finde sider af sig selv, som det måske ikke ved findes. Det skaber i høj grad selværd. Han vil som udgangspunkt undervise dit barn i øvelser fra Heltetræningens univers, som skaber robuste og selvbevidste børn. Men et mentorforløb kan stikke i mange retninger, det kommer helt an på dit barn og din families ønsker. Vi skræddersyr forløbet efter Jeres behov. 

Ib vil også have mulighed for at vejlede og rådgive dig som forælder under forløbet, så du bedre kan følge og støtte dit barns udvikling.

Har du lyst til at høre mere om denne mulighed kan du ringe til 77 550 550. Der er mulighed for at få et møde med Ib inden opstart. 

Pris pr. gang 1.200 kr. for 1,5 time  (eks. transport - Ib bor i Hellerup)  

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 77 550 550, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Helteskolens Forum
Hellebro -"Kontorhotellet"
Mosedalvej 15, 1 sal
2500 Valby
Telefon: 77 550 550
E-mail: info@helteskolen.dk
CVR: 29000506
     
Helteskolens Forum | Mosedalvej 15, 1 sal. "kontorhotellet" | 2500 Valby | Tlf.: 77 550 550