Se adresse

Heltetræningsforløb

Et heltetræningsforløb består af 12 gange, der strækker sig over 3 måneder, i alt 100 dage. Forløbet udgør sammenlagt en dannelsesrejse med en start, en midte og en afsluttende Heltetest. Dagene er delt op i farver, som knytter sig til temperamenter og grundfølelser. Heltetræning består overvejende af psykologi og og ikke pædagogik.

Heltetræning er karakterdannelse, der tager udgangspunkt i deltagerens eget særpræg.

 

RØD DAG:


Denne dag står for det spontane og det utæmmede. Dagen er skræddersyet til en sangviniker. Vi starter altid med Rød Dag, der står for det glade humør.
Aktiviteterne kan være Parkour, Capoeira, dans, spring m.m.

GUL DAG:


Denne dag står for det sociale og det mere tæmmede. Dagen er skræddersyet til en flegmatiker. Gul Dag står for gruppedynamik, samarbejde og omsorg for andre.

Aktiviteterne kan være skuespil, stemmetræning, sansetræning, æstetiske processer, Qi Gong m.m.

GRØN DAG:


Denne dag står for det handlekraftige og det utæmmede. Dagen er skræddersyet til en koleriker. Grøn Dag står for det dynamiske og eksplosive. Vi bruger vreden som humør, når den er handlekraftig, til at vække viljestyrke. Her skal man ville sin vilje mod sit mål.

Aktiviteterne kan være Heltebaner, Kung Fu, kamp, stunt, stagefight, fægtekunst m.m.

BLÅ DAG:


Denne dag står for det eftertænksomme og det tæmmede. Dagen er skræddersyet til en melankoliker. Blå Dag står for ro og koncentration med fokus på integritet og den personlige værdighed. Det kalder vi ”Den Indre Helt”.

Aktiviteterne består af Heltetræningsøvelser, mindfulness, meditation, koncentrationsøvelser m.m.

SORT DAG:


Denne dag er en kunstig måde at skabe et rum, hvori angsten kan snige sig ind, og hvor hver deltager skal bruge sit Heltemod til at bekæmpe angsten og dermed blive Helten i sit eget liv.
Vi inviterer forældre med ind på en ”Sort Dag” som opbakning til deltagerne. Der melder sig ikke pludseligt noget nyt på banen til en ”Sort Dag”, men her bliver alt, man har trænet samlet til en helhed som et storslået imponerende indtryk. Man skal vise det, man har trænet og stå ved det. ”Jeg vil" (selvtillid) "Jeg kan"(selvværd), "Jeg gør det” (selvsikker), "Jeg kunne" (selverkendelse). Det er praktisk dannelse, hvor man får erfaring og bliver Livstryg. Det giver ikke kun selvtillid og selvværd, men skaber tilsammen en dyb selvsikkerhed.


 

HELTETEST:


Denne dag afslutter forløbet. Her bliver hver deltager konfronteret med sig selv. Man skulle nu gerne have fundet nye sider af sig selv. Lært sig selv at navigere og fundet balancen mellem det tæmmede og det utæmmede. Selvstændighed, robusthed, modstandskraft, vedholdenhed, selvkontrol, nysgerrighed og samarbejde.

Oplevelsen af at være blevet Helten i sit eget liv.

Heltetræning er et tilbud om at tage ansvar, stå ved sig selv og de særpræg, man har.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 77 550 550, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Helteskolens Forum
Hellebro -"Kontorhotellet"
Mosedalvej 15, 1 sal
2500 Valby
Telefon: 77 550 550
E-mail: info@helteskolen.dk
CVR: 29000506
     
Helteskolens Forum | Mosedalvej 15, 1 sal. "kontorhotellet" | 2500 Valby | Tlf.: 77 550 550