Forening for Heltetræning

Ved kontakt til Forening for Heltetræning ring 77 550 500

Forening for Heltetræning er et unik sted, der tilbyder børn og unge, at blive til Helten i sit eget liv.  Et tilbud om at tage ansvar, stå ved sig selv og de særpræg man har.

Gå til Heltetræning hos Foreningen
Forening for Heltetræning  tilbyder et stort udvalg af forskellige holdtyper: Børne- og ungdomshold, voksenhold, familiehold, events, camps og sommercamps.  Forening for Heltetræning lægger  stor vægt på en indre og ydre dannelse, der tilsammen skaber  hele mennesker.

Find din indre Helt

Har du nogen sinde drømt om at være den bedste version af dig selv, hvor alting lykkes og du føler dig heldig? Ordet “Helt” er lånt fra nedertysk helt, og betyder ‘hel’. En hel person er én, der kender sig selv fra inderst til yderst.  Én, der kender sine styrker og skyggesider. En Helt er en person, der kan tage vare på sig selv og andre; uden selv at komme til skade.

På hjemmesiden kan du finde mange informationer om hold og foreningen. Du kan også tilmelde dig til vores nyhedsbrev (se nederst her på forsiden). Vi sender nyhedsbreve ud jævnligt, fx. ved tilmeldings- og sæsonstart, større arrangementer og sæsonafslutning.
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 77 550 550, eller via formularen herunder.