Se adresse

Heltetræning for elever med specielle behov

 

Børn og unge med diagnoser som ADHD, Asperger, Tourette, autisme og OCD. Børn og unge med lette og sværere handicap, samt børn med særlige behov.

Alle børn og unge har et potentiale. Helteskolen er et sted, hvor der er plads til den enkeltes unikke potentiale, og, hvor udvikling er i højsæde. Uanset om der er tale om en diagnose, handicap eller børn og unge med særlige behov.

Helteskolen arbejder ud fra en viden om, at barnet er et individ med et særpræg, og at barnet ikke er sin diagnose. Uanset hvad børn og unge med specielle behov har af særpræg, skal de lære at tage sig af det for at optimere deres sociale færden i forskellige situationer. Heltetræningen tager et naturligt hensyn til, hvordan de kropslige færdigheder bliver formidlet og sværhedsgraden af øvelserne, der virker forebyggende på de symptomer, der opstår ud fra de forskellige diagnoser. Heltetræningen skaber et unikt rum, hvor den enkeltes særpræg får mulighed for at udfolde sig sammen med andre – og giver redskaber til at opnå selvkontrol, give udtryk for følelser og styrke selvværdet.

Til denne målgruppe tilbyder vi fire kurser:

Den Specielle Helt - Specialskoler

Vælg herunder:
 
Helt for en dag
 
2 timers smagsprøve på hvordan Heltetræning kan bruges hos jer og hvor eleverne lære hvem de selv er og hvad de kan.
 
Forløb
 
Et Helte forløb der strækker sig over 12 uger og som har til formål at skabe mere ro og koncentration i klassen eller gruppen,  samt at gøre børnene livstrygge.
 
Endags kursus for
specialpædagoger og lærere
 
En dags workshop for en gruppe lærere og pædagoger hos jer. Heltetræning i teori og praksis og hvordan kan det bruges hos jer. Fysiske øvelser indgår.
 
Heltetræner af specialpædagoger og lærere
 
Her kan du blive Heltetræner på din skole eller institution. For dig som er specialpædagoger og lærere, der ønsker at udvide din viden, få inspiration og endnu flere redskaber til arbejdet med specialbørn- og unge. Uddannelsen virker som et learning lab. 20 timer over 12 uger.
 
Fornavn:
*
Efternavn:
*
Skole/Institution:
*
EAN nr.:
 
Adresse:
*
Post nr.:
*
By:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Kommentar:
 
Jeg accepterer rammeaftalen
*
Læs rammeaftalen her
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 77 550 550, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Helteskolens Forum
Hellebro -"Kontorhotellet"
Mosedalvej 15, 1 sal
2500 Valby
Telefon: 77 550 550
E-mail: info@helteskolen.dk
CVR: 29000506
     
Helteskolens Forum | Mosedalvej 15, 1 sal. "kontorhotellet" | 2500 Valby | Tlf.: 77 550 550