Bliv Heltetræner

For dig, der har lyst til at begejstre børn og unge med praktisk dannelse gennem psykiske og fysiske øvelser.

Aldrig har det været så vigtigt som nu, at træne vores børn og unge til fremtiden, der byder på store udfordringer

Helteskolen er en skole til fremtiden børn og unge, med evnen til at tænke selv. Her får børn og unge  tilbuddet om at tage ansvar, stå ved sig selv og de særpræg de har.

Har jeg evnerne?

Heltetræner uddannelsen henvender sig til dig, som har iboende indre Helt i sig og  evner.  Evnerne kan have vist sig på forskellige måder for dig.

Eksempelvis

• Du har en meget præcis fornemmelse for hvordan børn og unge føler og tænker.
  • Du har en stærk trang til at vise børn og unge hvor fantastiske de er og vise dem nye muligheder i tilværelsen.
  • Du elsker at begejstre og opmuntre mennesker  i processer
  • Du har en medfødt æstetisk sans,  der kan føle hvordan andre mennesker har det.
  • Du har tidligere arbejdet med børn eller unge, som lærer, pædagog, fritidsarbejder, idrætsudøver eller andet.
  • Du er en handler, der tænker praktisk og er en problemløser
  • Du er eftertænksom og grundig og søger en dybere betydning
  • Du har en stærk intuition og indfølingsevne.
  • Du har kunstneriske evner indenfor dans, skuespil, kamp eller sang
  • Du har kendskab til indre stilarter som Yoga, Kung Fu, Mindfulness
  • Du søger mod at kultivere og forfine dine talenter og dit særpræg til et bedre version af dig selv
  • Du har måske oplevet andre varianter end de nævnte.
Ved optagelsesinterviewet, vil jeg se på dig, om du har de nødvendige forudsætninger for at arbejde som Heltetræner - læs mere her.

Uddannelsen har til formål at styrke dig og gøre dig fortrolig med dine evner som Heltetræner i et trygt miljø.

Heltetræner diplom uddannelse

Du vil blive uddannet i arbejdet med Heltetræning i praktisk  dannelse. Du får løbende vejledning i de metoder og didaktikker, der ligger i Heltetræningens pædagogik og psykologi, i de forskellige målgrupper.
Heltetræner uddannelsen består af Mesterlæren, hvor du både teoretisk og praktisk får en dybdegående erfaring.

Uddannelsen med Heltetræningen virker som et Learning Lab, hvor du ret hurtigt kommer ud i det praktiske arbejde med børn og unge, hvor du starter med at observere og iagttage hvordan Heltetræningen er bygget op. Her får du direkte ”hands on” med virkeligheden, erfaring og et erkendelsesniveau, der finder frem til dine styrker og hvor der bør arbejdes.

Praktisk:

Praktisk info til dig, der vil i gang med en Heltetræner uddannelse.
Denne uddannelse har brug for, at du som menneske er klar til at bruge hele dig –
du skal være tydelig i dit kropssprog og i din kommunikation. Børn og unge har brug for voksne, der kan tydeliggøre en tryg vej, så de kan stå stærkt i sig selv.

Uddannelsen er en diplom og kontrakt uddannelse, der skal underskrives mellem Helteskolen og dig.
Virksomheden Helteskolen  og Forening for Heltetræning har et tæt samarbejde.  Som uddannet Heltetræner kan du arbejde igennem virksomheden Helteskolen eller Forening for Heltetræning.
Kontaktpersoner og hold findes på Forening for Heltetrænings hjemmeside og Facebook side.
Helteudstyr, tøj mm. er egenbetaling

Heltetræner uddannelsen består af 4 moduler.
Du bliver først uddannet i målgrupperne:
  • Børnehavebørn
  • Skolebørn.
Diplom Heltetræner uddannelsen koster pris :
kr. 17.250,-  inkl. undervisningsmateriale.

Da uddannelsen giver mulighed for direkte job, er det muligt at betale af på uddannelsen.
Depositum på kr. 3.000,-
Uddannelsens varighed: 23 timer fordelt på 12 uger

Masterclass

Som uddannet Heltetræner har du mulighed for at tage Masterclass i følende målgrupper.
  • Specialbørn og unge
  • Pædagoger og lærer