Se adresse

Børnehave | 3-6 år

Heltetræning i børnehaven handler om at gøre børn skoleparate. De skal være livstrygge. Med Heltetræning lærer de at navigere og finde balancen mellem det tæmmede og det utæmmede. Heltetræning kan med fordel bruges af børn med særlige behov’

Heltetræning for børn 3-6 år


Heltetræningen for denne målgruppe hedder Den Ydre Helt. “Ydre” fordi børn skal forholde sig til en ydre verden, som de skal lære at navigere og begå sig i – uden at komme til skade eller miste modet.

Alle børn har et potentiale – Helteskolen er et sted, hvor der er plads til det enkeltes barns unikke potentiale, og hvor udvikling er i højsæde. Heltetræningen hjælper børnene til at finde ind til sit fulde potentiale, hvorved de opdager, hvor fantastiske de er og tror på, at de er en rigtig helt eller heltinde.

Gennem opmuntrende anerkendelse, leg og dannelsestræning fører Helteskolen de mindste børn gennem denne rejse, så de lander sikkert på den anden side. Helteskolen sørger for et rum,– det magiske rum – hvor børn opdager sig selv gennem vildere lege, får basisfærdigheder og et kendskab til at lære at tæmme sig selv. I arbejdet med De Fire Temperamenter tages der hånd om alle typer – så både den indadvendte og den udadvendte eller den tæmmede eller utæmmede får brugt sig selv bedst muligt.

Til denne målgruppe tilbyder vi fire kurser:

Din Ydre Helt - Børnehave

Vælg herunder:
 
Helt for en dag
 
2 timers smagsprøve på hvordan Heltetræning kan bruges i jeres børnehave, så børnene kan lære hvem de selv er og hvad de kan.
 
Forløb
 
Et Helte forløb der strækker sig over 12 uger og som har til formål at gøre børnene livstrygge og skoleklar.  Vælg mellem vores 4 moduler.
 
En dags kursus for pædagoger
 
En dags workshop (kl. 9-15) for en gruppe pædagoger i jeres institution.  Emner : Hvad er Heltetræning i teori og praksis. Hvordan kan det bruges hos jer. Fysiske øvelser indgår.
 
Heltetræning af pædagoger
 
Her kan du blive Heltetræner i din egen børnehave. For dig som er pædagog  og som ønsker at udvide din viden, få inspiration og endnu flere redskaber til arbejdet med børn. Uddannelsen virker som et Learning lab.  20 timer over 12 uger.
 
Fornavn:
*
Efternavn:
*
Skole/Institution:
*
EAN nr.:
 
Adresse:
*
Post nr.:
*
By:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Kommentar:
 
Jeg accepterer rammeaftalen
*
Læs rammeaftalen her
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 77 550 550, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Helteskolens Forum
Hellebro -"Kontorhotellet"
Mosedalvej 15, 1 sal
2500 Valby
Telefon: 77 550 550
E-mail: info@helteskolen.dk
CVR: 29000506
     
Helteskolens Forum | Mosedalvej 15, 1 sal. "kontorhotellet" | 2500 Valby | Tlf.: 77 550 550